Студенти «Сухомлинки» виступили проти показу фільму про «ДНР»

Багато сайтів вже встигли написати про скандал, що трапився в МДУ ім. Сухомлинського, під час показу фільму  про формування псевдореспублік.

Цікаво і те що презентацію фільму, окрім Кабашної припусують ще і депутатам оппозиційного блоку, Зоткіну та Нєвенчаному (перший колишній представник "Українського вибору" та адміністратор сепаратистського пабліку, другий нинішній "медвечуківець").

Поширити ідеї сепаратизму та намагання досягти максимально-толерантного ставлення до катів нашого народу, до тих хто зі зброєю в руках захоплював державні установи та встановлював на них прапори РФ, вирішили в день гідності та свободи.

Не зрозуміло куди дивились ті, хто допустив цей показ в "Сухомлинці" де багато викладачів є учасниками цієї війни. Ніколи не розумів чому такі "ініціативи" активісти розпочинають з нас, а не  з донбасу.   Нехай спробують знайти спільну мову з тими, хто вбивав проукраїнських активістів, топили їх в річках, прив'язували до дерев за український прапор, катували, здавали у полон, блокували українських військових, зливали їх координати бойовикам і т.п. (це я лише про цивільне населення, навіть не про тих, хто взяв у руки зброю). Подивлюсь, яка буде там реакція!

Щодо студентів, то от вам і приклад гідності, самоповаги та честі, ніхто не думав про наслідки, а зробили те що забажали потрібним! Я впринципі не здивований, минулого року саме для студентів "сухомлинки" ми проводили "урок гідності" і я був приємно здивований кількістю присутніх та їх зацікавленістю.

Власне відео з минулорічного Уроку Гідності.