«Національний корпус» вшанував пам'ять визволителів Миколаєва

Згадую минулий рік... червоні прапори, стрічки, бійки. Багато хто засуджував наші дії не вдаючись в подробиці та те що під роздачу потрапили не ветерани, а звичайні провокатори, метою яких було перетворити вшанування пам'яті у цирк для рос.тв.

Сьогодні я не побачив жодного прапору, стрічки і т.п. З побратимами вшанували пам'ять героїв "Ольшанців", які виконали унікальну операцію, з якої було розпочато звільнення Миколаєва.

Незважаючи на пам'ятну дату, "Сичеславское казачество" вирішило провести черговий мітинг-пікет під мерією. Минулого тижня ми мали змогу зустрітись з їхніми представниками, які вивели пенсіонерів на анти-тарифний пікет та під цією ширмою вирішили поговорити про "этноцид русскоговорящих". Минулого разу нами було одразу відокремлено провокаторів та українофобів. На цей раз під ширмою вже вшанування пам'яті героїв, вони не змогли організувати людей та побачивши на своєму місті збору патріотичні сили, "казачки" пікет відмінили.

По висновкам скільки б ми не думали про картинку для рос.ЗМІ, єдині аргументи які розуміють проросійськи провокатори - це мова сили, інакше ніяк! Немає провокаторів - нема картинки!