Свидетель

На Миколаївщині ВАЗ злетів в кювет: водій госпіталізований

Сегодня 11:12
Вранці 6 травня в с. Лимани Галицинівської громади Миколаївського району сталась ДТП. На виклик прибули рятувальники 5 державної пожежно-рятувальної частини. З'ясувалось, що автомобіль ВАЗ злетів у кювет, водія 1963 р. н. затисло конструктивними елементами транспортного засобу.

Великодні кошики для малечі: миколаївські ювенали поліції привітали діток Антонівського ліцею зі святом

Вчера 09:06
Поліцейські завітали до дітей-сиріт, які з різних причин та життєвих обставин опинилася поза батьківською домівкою, щоб подарувати малечі святковий настрій.

Миколаївські спортсмени вибороли 15 нагород на чемпіонаті України з кікбоксингу ІСКА

4 мая, 09:41
З 25 по 27 квітня у Києві відбувся чемпіонат України з кікбоксингу ІСКА серед дорослих, юніорів, юнаків та дітей старшого віку. У змаганнях взяли участь 587 учасників з 19 областей України, серед яких і представники Миколаєва.

На Миколаївщині експосадовиця виконавчої служби підозрюється в службовій недбалості на понад 800 тис грн

3 мая, 15:11
За процесуального керівництва Казанківського відділу Баштанської окружної прокуратури Миколаївської області повідомлено про підозру колишньому виконувачу обов’язків начальника одного із відділів ДВС Миколаївської області Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса) у службовій недбалості, що спричинило тяжкі наслідки (ч. 2 ст.367 КК України).

Піклуватися про довкілля: у Кривоозерській громаді шериф проводила профілактичні заходи з громадянами

3 мая, 09:27
Поліцейський офіцер Кривоозерської громади Зінаїда Корницька розповідала мешканцям сіл Курячі Лози та Очеретня про збереження навколишнього середовища та дотримання правил благоустрою громади.

Страницы