Новости

Меморіальний комплекс пам’яті загиблим героям в Миколаєві: погоджено завдання на проєктування

Сегодня 14:01
Департаментом архітектури та містобудування Миколаївської міської ради було погоджено завдання на проєктування для спорудження меморіального комплексу, присвяченого пам’яті загиблим героям-воїнам, що боронили Україну в російсько-українській війні.

Антикорупційні практики: перший віцемер Миколаєва поділився досвідом на міжнародній конференції

Сегодня 11:40
Перший заступник міського голови Віталій Луков взяв участь у  Міжнародній антикорупційній  конференції (IACC). Це найбільший у світі незалежний глобальний форум із боротьби з корупцією. 

Дрифт-таксі за донат: у Миколаєві відбувся благодійний захід на потреби ЗСУ

Сегодня 09:51
У Миколаєві 23 червня відбувся благодійний захід, організований благодійним фондом "Welcome to Ukraine". Мета ініціативи — збір коштів на придбання броньованого евакуаційного пікапа для однієї з військових бригад. Під час події організатори розіграли лоти та продемонстрували дрифт-шоу.

Миколаївська шаблістка в складі збірної України здобувала «срібло» чемпіонату Європи

Вчера 15:00
П’ятий день змагань на чемпіонаті Європи в швейцарському Базелі приніс другу нагороду збірній України. Віцечемпіонство на останньому перед Олімпіадою-2024 старті оформила команда українських шаблісток у складі Ольги Харлан, Аліни Комащук, Олени Кравацькї та Юлії Бакастової. Відзначимо, що це 14-та командна нагорода для нашої жіночої шаблі в історії чемпіонатів Європи.

Контакт з тваринами та арттерапія. Діти Миколаївщини відвідали реабілітаційний центр для тварин

Вчера 13:00
На Миколаївщині 37 дітей з інтернатів та дітей з багатодітних сімей відвідали реабілітаційний центр для тварин "Прайд". Учасники заходу контактували з конями, поні, віслюком, собаками. Також долучилися до активностей біля води та арттерапії.

Вигоріло 20 гектарів полів: на Миколаївщині зростає кількість пожеж

Вчера 09:03
Понад 20 га полів на Миколаївщині вигоріло з початку літа, повідомляють в ДСНС. Основними причинами є підвищення температури, людська недбалість, а також часткова замінованість території регіону.

Троє миколаївських шерифів отримали сертифікати про кваліфікацію за міжнародними стандартами

22 Июн, 12:02
21 червня у Харківському національному університеті внутрішніх справ відбувся урочистий випуск 158 слухачів спеціалізованого курсу підготовки поліцейських офіцерів громад.

Страницы