News

У Миколаєві відбувся баскетбольний турнір в пам'ять про військового та спортсмена Сергія Гуссіді

Today 09:10
У п'ятницю, 17 травня, у спорткомплексі “Надія” відбувся Міський турнір з баскетболу серед юнаків “Разом переможемо!”, присвячений пам'яті українського військового та спортсмена Сергія Гуссіді.

Над розмінуванням миколаївських земель працюють машини GCS-200

Yesterday 19:10
Віднедавна для розмінування миколаївських земель від боєприпасів, якими нашпигований регіон через збройну агресію російської федерації, прибули відділення механізованого розмінування із Запоріжжя із 2 машинами GCS-200.

На захисті нашого міста та всієї країни: в Миколаєві вручили чергові нагороди за оборону міста

Yesterday 17:07
Миколаїв не втомлюється дякувати тим героїчним людям, які відстояли місто від ворога та відбили наступ окупантів. Тож сьогодні відбулось вручення чергових нагород «За оборону Миколаєва».

Шукають собі цілі, хоча б якось схожі на військові: Кім про обстріл Миколаєва

Yesterday 15:26
У середу, 15 травня, окупанти знову здійснили удар по Миколаєву. Як відомо, поцілили по по цивільній інфраструктурі. Виникла пожежа СТО на 400 кв. м, загорілась будівля та автомобілі, що були поруч. Травми отримали шість осіб.

Бойовому медику з Баштанщини головнокомандувач ЗСУ вручив «Хрест хоробрих»

Yesterday 13:07
Молодший сержант Олександр Раковський, що служить бойовим медиком мінометної батареї 22 окремої механізованої бригади ЗС України, відзначився на Бахмутському напрямку. Хлопець із села Привільне Баштанського району бере участь у бойових діях з січня 2023 року.

Миколаївська міська влада та ПРООН обговорили перспективи співробітництва

Yesterday 11:58
У Миколаївській міській раді відбулася зустріч з представниками Програми розвитку ООН. Сторони обговорили роботу над проєктами, котрі стосуються безпеки, адаптації переселенців та відновлення міста.

Підтримка родин захисників та захисниць: на Миколаївщині мобільний простір «Вільна» організовує групи взаємодопомоги

Yesterday 08:46
У середу, 15 травня, до Міжнародного дня сім’ї в рамках роботи дружнього до жінок та дівчат мобільного простору «Вільна» відбувся інформаційний захід щодо організації груп взаємодопомоги для родин захисників та захисниць. До заходу були запрошені члени родин військовослужбовців, які захищають Україну.

Діти з Миколаївщини розповіли у подкасті про своє повсякдення та мрії на тлі повномасштабної війни

16 May, 19:00
Благодійний проєкт Behind Blue Eyes випустив подкаст з розмовами дітей з прифронтових і деокупованих сіл України про їхнє повсякдення та мрії — The Blue Eyes Podcast. Героями двох епізодів стали 10-13 річні діти з селищ Миколаївської області. 

Pages