Новости

У Миколаєві продовжується демонтаж білбордів і незаконної реклами

Вчера 19:15
Щоб вулиці Миколаєва були світлішими, Департамент внутрішнього фінансового контролю Миколаївської міськради сьогодні продовжив демонтаж рекламних щитів у власників яких закінчився термін дії дозволу на оренду землі.

«Квітуча Україна»: у Миколаєві відкрилась виставка майстра-різьбяра Вячеслава Колесниченка

Вчера 15:12
4 жовтня миколаївський різьбяр Вячеслав Колесниченко запросив поціновувачів рукотворної краси до муніципальної виставкової зали на урочисте відкриття персональної виставки «Квітуча Україна».

Старт сезону полювання: у Миколаєві відбулась нарада з користувачами мисливських угідь

Вчера 13:00
На Миколаївщині стартує сезон полювання. У п’ятницю, 4 жовтня, у Миколаєві відбулася нарада, ініційована комісією Миколаївської обласної ради з питань екології, охорони довкілля, раціонального природокористування, туризму та рекреації з користувачами мисливських угідь. У заході взяли участь голова Миколаївської обласної ради Антон Табунщик, перший заступник голови Миколаївської ОВА Георгій Решетілов, голова постійної комісії з питань екології Алла Ряжських та депутати Миколаївської обласної ради Ігор Щербина та Юрій Єліневський.

В Івано-Франківську команда миколаївських фахівців представила проєкт реновації Будинку офіцерів флоту

Вчера 11:07
З 24 по 26 вересня в Івано-Франківську пройшов другий модуль CPD Ukraine «Критична реконструкція та спадщина як ресурс для відродження міст». Учасники презентували свої пілотні проєкти, обговорювали збереження культурної спадщини та можливості її використання для відбудови місцевих громад. Ініціаторами проєкту виступили архітектори Литви та Швеції за підтримки Національної спілки архітекторів України.

Медики Миколаївщини отримали спецавтомобілі від ПРООН та урядів Канади і Данії

Вчера 09:00
КП “КНП Вознесенський міський центр первинної медико-санітарної допомоги” отримав автомобіль, який дозволить медичним працівникам первинки надавати паліативну допомогу та підтримку пацієнтам і їхнім родинам, забезпечуючи комфорт та гідність. Про це повідомила міська влада Вознесенська.

Страницы