Новости

На Миколаївщині з представниками бізнесу та роботодавцями обговорили тему повернення ветеранів на робоче місце

Вчера 18:11
У вівторок, 30 квітня, в рамках Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?» відбувся круглий стіл, присвячений поверненню ветеранів на робоче місце.

Сєнкевич заявив, що через недостатню кількість систем ППО ворожі розвіддрони залітають на територію Миколаєва

Вчера 10:00
Ворожі розвідувальні дрони часто досягають межі Миколаєва та залітають на територію нашого міста. Про це в ефірі телемарафону розповів міський голова Олександр Сєнкевич.

В Миколаєві затримали двох поліцейських за підозрою у вимаганні 100 доларів

29 Апр, 17:07
За процесуального керівництва Миколаївської обласної прокуратури та за сприяння керівництва Головного управління Нацполіції в Миколаївській області викрито та повідомлено про підозру двом поліцейським одного з відділень поліції Миколаївського районного управління ГУ НП в Миколаївській області у вимаганні та одержанні неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 КК України).

У Миколаєві судитимуть російського агента, що зливав ворогу інформацію про ЗСУ та об'єкти інфраструктури

29 Апр, 15:00
Миколаївською обласною прокуратурою затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт стосовно 47-річного мешканця міста Миколаєва за фактом несанкціонованого поширення інформації про направлення, переміщення або розміщення Збройних Сил України чи інших утворених відповідно до законів України військових формувань, вчинене в умовах воєнного або надзвичайного стану,  з метою надання такої інформації державі, що здійснює збройну агресію проти України (ч. 3 ст. 114-2 КК України).  

«Ворогам – кришка»: миколаївці збирають пластик, гроші з переробки якого підуть на fpv-дрони

29 Апр, 13:49
Миколаївці долучились до всеукраїнської акції «Ворогам – кришка». В її рамках збирають кришечки від пластикових пляшок, які потім здають на переробку, а отримані кошти спрямовують на потреби наших захисників.

Страницы