Новости

На Миколаївщині обговорили можливості прискорення розмінування земель

Сегодня 11:02
У пʼятницю, 26 липня, під головуванням начальника Центру протимінної діяльності Євгена Бірюкова та першого заступника начальника Миколаївської обласної військової адміністрації Георгія Решетілова відбулося засідання Координаційного штабу з питань очищення території області від вибухонебезпечних предметів.

Перші чотири громади Миколаївщини отримали шкільні автобуси

Вчера 15:21
У 2024 році Миколаївська область отримала кошти в розмірі понад 43 млн грн з державного до місцевих бюджетів на придбання шкільних автобусів. Це рішення було прийнято комісією Міністерства освіти і науки України відповідно до кількості учнів, які потребують підвезення і не підвозяться шкільними автобусами.

Підтримай миколаївських олімпійців: розклад змагань спортсменів

Вчера 13:31
Запрошуємо підтримати миколаївських спортсменів-учасників ХХХІІІ Олімпійських ігор, що відбудуться у Парижі з 26 липня по 11 серпня. Нагадаємо, Миколаївщину представлятимуть двоє вихованців міських спортивних шкіл: Данило Коновалов та Валерія Перемета.

Новий етап в процесі перейменування вулиць Миколаєва: повноваження перейшли до ОВА

Вчера 10:00
У четвер, 25 липня, під головуванням заступника начальника Миколаївської обласної військової адміністрації Юрія Гранатурова відбулося засідання робочої групи з метою подання на затвердження начальнику Миколаївської ОВА переліку об’єктів топонімії Миколаївщині, які перейменовуються.

Миколаїв з робочим візитом відвідав заступник міністра соціальної політики України Назар Танасишин

25 Июл, 13:17
В рамках візиту пан Танасишин зустрівся з першим заступником Миколаївського міського голови Віталієм Луковим. На зустрічі були також присутні представники служб у справах дітей міської ради та ОВА.

Снігурівщину відвідав міністр захисту довкілля: пообіцяв підтримку в подоланні наслідків війни

25 Июл, 11:26
24 липня Снігурівщину з робочим візитом відвідали Міністр захисту довкілля та природних ресурсів України Руслан Стрілець, голова Держводагентства Михайло Янчук, перший заступник начальника Миколаївської ОВА Георгій Решетілов та начальник Баштанської РВА Владислав Дмитрів, які ознайомилися з поточною екологічною ситуацією, станом утилізації твердих побутових відходів та забезпеченням екологічної безпеки в громаді.

Страницы