Новости

На Миколаївщині зіткнулись легковик та вантажівка: постраждала пасажирка

Сегодня 12:16
Вчора, 14 травня, приблизно о 11:45, на автодорозі Н-24 «Благовіщенське- Миколаїв» в с. Новогригорівка Вознесенського району, сталась дорожньо-транспортна пригода за участі вантажівки MAN у складі з причепом та легковика Kia Sportage.

На Миколаївщині до Дня науки відзначили наукових працівників

Сегодня 08:44
У вівторок, 14 травня, з нагоди відзначення Дня науки відбулася зустріч з науковцями Національного університету кораблебудування імені адмірала Макарова та Миколаївського національного університету імені В. О. Сухомлинського.

У Миколаєві запровадили моніторинг цін на матеріали при виконанні робіт департаментом ЖКГ

Вчера 19:18
Відтепер Департамент економічного розвитку Миколаївської міської ради буде моніторити ціни на основні матеріальні ресурси, що використовуються при виконанні робіт та наданні послуг поточного ремонту. Тобто на будівельні матеріали, вироби і комплекти, загальна вартість яких перевищує 40 000 грн.

Віталій Кім зустрівся з миколаївськими гвардійцями, які тримали оборону на Запоріжжі, та вручив їм відзнаки

Вчера 15:16
У вівторок, 14 травня, начальник Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім відвідав бійців 19 Миколаївського полку охорони громадського порядку Національної гвардії України, які несли службу у Запорізькій області.

Миколаївську гімназію №48, зруйновану обстрілом, допоможуть відновити благодійники з США

Вчера 10:11
Миколаївська гімназія №48, котра була зруйнована російськими ракетами С-300, отримала шанс на друге життя. Відновленням освітнього закладу зацікавився американський благодійний фонда, заснований вихідцями з України.

Страницы