News

Уряд Японії передав Миколаєву важку техніку та та обладнання

Yesterday 16:59
В рамках Програми з екстреного відновлення між Японським агентством міжнародного співробітництва (JICA) та Урядом України, комунальні підприємства міст Харків, Дніпро, Херсон та Миколаїв отримали 97 одиниць важкої техніки, щоб покращити послуги у галузях транспорту, водопостачання та переробки відходів від руйнувань.

Донори облаштують укриття ще в чотирьох дошкільних закладах Миколаєва

Yesterday 12:07
У Миколаєві мережа закладів дошкільної освіти налічує 73 установи. З них очно працюють 22: 21 заклад має власні захисні споруди і ще один використовує укриття розташованої поруч школи. Освітою охоплено 4800 дітей.

Миколаївщина отримала 102 потужних «павербанки» від Tesla

30 Aug, 19:07
З початку повномасштабного вторгнення рф на територію України, через значні ворожі обстріли, велика кількість обʼєктів соціальної та критичної інфраструктури неодноразово залишалася без стабільного електропостачання.

На Миколаївщині членам родин загиблих героїв бригади «Лють» вручили державні нагороди

30 Aug, 15:00
У п'ятницю, 30 серпня, начальник Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім вручив посмертні державні нагороди, присвоєні указами Президента України Володимира Зеленського, родичам загиблих захисників України.

У Воскресенську Миколаївської області відкрили Алею Слави

30 Aug, 10:16
У селищі Воскресенське з нагоди Дня пам’яті загиблих захисників України відкрили Алею Слави. Станом на 29 серпня 2024 року на ній представлені дев'ять портретів загиблих захисників України. Облаштували ділянку за донати місцевих жителів.

Миколаїв вже отримав 7 з понад 30 законтрактованих тролейбусів з автономним ходом

30 Aug, 08:49
Днями до Миколаєва доставили два сучасні тролейбуси. Вони обладнанні системою автономного ходу, кондиціювання та пристосовані під перевезення людей на візках. Також в транспорті можна підзарядити гаджети – там є usb-роз'єми. Усе це значно підвищує рівень комфорту містян.

Миколаївводоканал переживає гостру кризу неплатежів

29 Aug, 20:00
Миколаївводоканал переживає гостру кризу неплатежів. Підприємство втратило надходження від промислових гігантів, як то глиноземний завод, або Зоря-Машпроект, а оплата миколаївців за спожиту послугу впала до рекордно низьких 90 відсотків. Ситуацію обговорили депутати профільної депутатської комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства. Інші подробиці в наступному матеріалі.

Pages