Новости

Збірка 30 військових письменників: у Миколаєві презентували антологію #Голоси

Вчера 19:00
Збірка прозових та поетичних текстів 30 воїнів, волонтерів і ветеранів. У Миколаєві відбулася презентація антології військових письменників під назвою “Голоси”. Проєкт зародився у Львові у 2022 році. Хто сприяв створенню цього важливого видання – розкажемо у нашому матеріалі.

У Миколаєві обговорили плани співпраці з данськими партнерами щодо відновлення та модернізації інфраструктури

Вчера 17:45
В Офісі відновлення та розвитку відбулася зустріч з Engineers without Borders Denmark та представниками Офісу посольства Данії. Під час заходу йшлося про проєкти з відновлення міської інфраструктури, модернізацію водопостачання та розвиток відновлюваної енергетики.

На Миколаївщині троє молодих людей на мопедах підірвались на польовій дорозі: здетонували залишки БпЛА

Вчера 16:00
Ввечері 21 жовтня до відділення поліції № 6 Миколаївського районного управління поліції надійшло повідомлення про те, що в полі між селами у Сухоєланецької територіальної громади Миколаївського району внаслідок вибуху невідомого предмету зазнали травмувань четверо людей, серед яких 15-річна дівчина.

У Миколаєві вмикати тепло планують на початку листопада: підготовка вже майже завершилась

22 Окт, 19:00
У вівторок, 22 жовтня, відбувся пресбрифінг за участі начальника управління житлово-комунального господарства Миколаївської ОВА Євгена Гладкова, директора ОКП «Миколаївоблтеплоенерго» Миколи Логвінова та головного енергетика ПрАТ «Миколаївська ТЕЦ» Сергія Зубчевського.

Страницы