Громадська рада МВС запрошує громадськість до співпраці у складі робочих груп

Інформація щодо регіональних робочих груп по співпраці та взаємодії громадськості з органами, що координуються Міністром внутрішніх справ.

Регіональні робочі групи, що були створені і працювали у складі Громадської ради при МВС перестали існувати разом із закінченням каденції попередньої Громадської ради. Новообраний склад Громадської ради при МВС прийняв рішення продовжити практику залучення громадськості в областях до співпраці шляхом створення регіональних робочих груп.

До роботи у створюваних регіональних робочих групах запрошуються громадяни, кому не байдужі зміни в країні. Їх реалізації і виконання можливе лише за участі і під контролем громадянського суспільства. Тож до співпраці запрошуються представники громадських організацій та ЗМІ. Формування відбувається відкрито. Для здійснення аналізу діяльності потрібно надати свої плани і бачення роботи у новостворюваних робочих групах, а також заповнити анкету, за данним посиланням, та мотиваційний лист

Громадським організаціям, які офіційно делегуватимуть свого представника, необхідно додати копію протоколу засідання з приводу висування та обрання кандидата з печатками та підписами.

Відділ комунікації поліції Миколаївській області