Олександр Кушнір з робочим візитом відвідав Володимирівку Казанківського району

У вівторок, 12 грудня, заступник голови Миколаївської обласної державної адміністрації Олександр Кушнір відвідав Володимирівку Казанківського району, де роз’яснив жителям можливості, які надає децентралізація влади та створення ОТГ. Про це він повідомив на своїй сторінці у мережі Фейсбук.

«Сьогодні мав можливість побачити ще одну громаду та підвести чергові підсумки роботи за останній рік. Насичену робочу поїздку мав до Володимирівки Казанківського району. За дорученням Олексій Савченко продовжую роз’яснювати жителям Миколаївщини про нові можливості, які надає децентралізація, переваги від якої вони отримають при створенні ОТГ. Однак зазначу – за правильного підходу до справи громада зможе багато чого зробити для свого розвитку», - зазначив Олександр Кушнір.

За словами заступника голови ОДА, за останній рік громада Володимирівки під керівництвом голови сільради Павла Довгого показала, яких успіхів можна досягти спільною працею при систематичній та правильній роботі.

Так, у громаді налагоджено вивіз сміття; відремонтовано трубопровід та водонапірні колодязі, оснащені водопровідні башти; відремонтовано ділянку місцевої дороги «Володимирівка-Новосілля»; здійснено ремонт в дитячому садку «Світлячок»; облаштовано дитячий майданчик, базарну площу; відремонтовано фасад будинку культури та дах школи; встановлено нові твердопаливні котли в амбулаторії, відділенні районної лікарні, у дитячому садку «Колосок»; встановлене вуличне освітлення.

«Впевнений, що з додатковими перевагами, які надає децентралізація, новоутворена ОТГ покаже нам ще більш яскраві результати. Пам’ятаймо, що головна цінність – люди!», - резюмував Олександр Кушнір.