В облдержадміністрації відбудеться семінар «Електронні послуги у сфері містобудівельної діяльності»

14 грудня 2017 року Державним агентством з питань електронного урядування України, Державною архітектурно-будівельною інспекцією України за підтримки Координатора проекту ОБСЄ в Україні на базі Миколаївської облдержадміністрації  буде проведено публічний семінар на тему: «Електронні послуги у сфері містобудівельної діяльності»

Метою семінару є презентація та обговорення електронних послуг у сфері містобудівної діяльності, зокрема, реєстрація повідомлення про початок виконання будівельних робіт, реєстрація декларації про готовність об’єкта до експлуатації тощо.

Такі е-послуги швидкі й зручні та доступні 24 години на добу. Сервіси вже доступні через офіційний веб-портал Держархбудінспекції www.e-dabi.gov.ua   та єдиний державний портал адміністративних послуг www.my.gov.ua.

Реєстрація учасників та вітальна кава: з 09:00 до 10:00 (І поверх, їдальня облдержадміністрації).

Початок семінару: з 10:00 до 12:00. (Адреса: м. Миколаїв, вул. Адміральська, 22, малий зал облдержадміністрації, 4 поверх).

Акредитація представників ЗМІ здійснюватиметься до 18:00 13 грудня на e-mail: [email protected]. Телефон для довідок: 71-56-62.