Тривають роботи із комплексу зимового утримання доріг у Миколаївській області

Служба автомобільних доріг у Миколаївській області інформує, що проїзд дорогами загального користування державного значення ЗАБЕЗПЕЧЕНО. Продовжуються роботи із зимового  утримання автодоріг. У період з 29 січня до 1 лютого дорожники виконали такі види робіт: 

- аварійний ямковий ремонт дорожнього покриття;   

- очистка водовідвідних лотків, відведення води з узбіч для уникнення руйнівного впливу на дорожнє покриття;

- посипка автодоріг протиожеледними матеріалами (використано 101 т.піщано-сольової суміші);

- очистка від льоду узбіч, автопавільйонів, зупинкових майданчиків.

Підрядними організаціями розпочато аварійний ямковий ремонт на автомобільних дорогах загального користування державного значення Миколаївської  області.  Такий ремонт - вимушений тимчасовий захід, необхідний для захисту дорожнього покриття від подальшого руйнування під дією природних факторів, та створення безпечних умов руху автомобільного транспорту.

Станом на 1 лютого ліквідовано понад 1682 кв.м аварійно-небезпечних ям та вибоїн. Під час ремонтних робіт використовується холодна асфальтобетонна суміш.

Служба автомобільних доріг у Миколаївській області звертається до водіїв з проханням бути максимально уважними за кермом, дотримуватись правил дорожнього руху, швидкісних режимів та тримати дистанцію, особливо в місцях проведення ремонтних робіт.