На Миколаївщині чоловік у «нетверезій» сварці зарізав односельця

До Березанського відділення Очаківського відділу поліції ГУНП в Миколаївській області надійшло повідомлення із місцевої лікарні про госпіталізацію із ножовим пораненням грудної клітини 30-річного чоловіка.

З’ясувалось, що вночі потерпілий разом із двома знайомими розпивали спиртні напої у будинку одного з чоловіків. У якусь мить двоє молодиків почали сваритися, тоді господар будинку наказав їм вийти на вулицю і вирішувати конфлікт там. На подвір’ї між чоловіками виникла бійка, в ході якої зловмисник дістав із кишені ножа, якого прихопив зі столу, та вдарив декілька разів свого знайомого.

Злочинець пішов, а поранений потерпілий зміг дійти додому до своєї співмешканки, яка проживала неподалік, і вже там, втратив свідомість. Жінка викликала швидку допомогу, однак у лікарні постраждалий помер.

Тієї ж ночі поліцейські Березанського відділення поліції встановили місцезнаходження 18-річного зловмисника та затримали його у порядку ст. 208 КПК України.

Ніж вилучений та направлений на експертне дослідження.
Слідчі розпочали кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст. 15 (замах на злочин) ч. 1 ст. 115 КК України «Умисне вбивство», санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.
За узгодженням із прокуратурою зловмисникові повідомлено про підозру та вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу. Триває слідство.

Відділ комунікації поліції Миколаївської області