Миколаївців запрошують на зустріч мовно-історичного клубу «Походження українських імен. Мовно-ігровий інтенсив»

У суботу 10 лютого, о 12:00 у Центральній міській бібліотеці ім. М.Л. Кропивницького відбудеться сьома зустріч Мовно-історичного клубу «Походження українських імен. Мовно-ігровий інтенсив».

Про це повідомляють організатори.

«Настільні ігри вважаються найбільш давніми. Їхня історія нараховує більше 5 тисяч років. Але останнім часом світ захопила справжня ігроманія. І це не випадково. Граючи, можна не тільки гарно розважитись та пізнати нових людей, а й покращити знання, удосконалити навички комунікації та навіть заробити гроші. Центральна міська бібліотека ім. М.Л. Кропивницького долучається до цього світового тренду і пропонує членам Мовно-історичного клубу позмагатися за першість в настільних іграх і вивчати українську мову одночасно. Якщо ви ніколи не грали, не проблема: досвідчені модератори допоможуть опанувати правила будь-якої нової для вас гри», - повідомляется у оголошенні.

Поціновувачів настільних ігор очікує ще один сюрприз – лекція про значення українських імен від дослідника, к.ф.н. та завсідника Мовно-історичного клубу Леоніда Дудюка.

«Спробуйте розібратись не тільки в правилах ігор, але й в собі!», - запрошують організатори.

Клуб організовано в межах проекту згуртування громади Миколаєва «Миколаїв: ми – коло!», який впроваджується Міжнародною організацією з міграції (МОМ) за фінансування ЄС.