Минулого тиждня правоохоонці розкрили майже 200 кримінальних правопорушень

Завдяки скоординованій діяльності правоохоронців на минулому тиждні було розкрито майже 200 кримінальних правопорушень, з яких 70 тяжкі злочини. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Миколаївської області.

Так, під процесуальним керівництвом Миколаївських місцевих прокуратур № 1 та № 2 розкрито понад 100 злочинів, з яких половина – тяжкі. Що стосується роботи органів прокуратури області, слідчими поліції завершено досудове розслідування у понад 100 кримінальних провадженнях, обвинувальні акти у яких скеровані до суду. Судами постановлено 39 обвинувальних вироків. На цьому напрямку результативно спрацювали процесуальні прокурори Первомайської місцевої прокуратури. 

Окрім того, за позовами Миколаївської місцевої прокуратури № 2 у власність державі повернуто чергові дві земельні ділянки соснового урочища «Жовтневе».

Також Миколаївською місцевою прокуратурою № 1 розпочато досудове розслідування у 3 кримінальних провадженнях у земельній сфері. Судові рішення виконано на загальну суму 20 204 тис. грн., у власність держави повернуто земельні ділянки площею 897 га. Також ТОВ «Південь-Агро» повернуто у розпорядження держави з правом постійного користування ДП «СП Державної кримінально-виконавчої служби України № 103» земельні ділянки загальною площею 896,46 га вартістю 19 538 847 грн.