У Миколаєві презентують фото переможців конкурса Вікі

10 червня о 14.00 у Миколаївській обласній універсальній науковій бібліотеці відбудеться відкриття виставки фотографій, що перемогли у конкурсі «Вікі любить пам’ятки» у 2017-2018 рр. Про це повідомляється на сторінці бібліотеки у facebook.

У 2017-2018 рр громадська організація «Вікімедіа Україна» вчергове провела українську частину масштабних фотоконкурсів, метою яких є отримання фотографій усіх пам’яток культурної та природної спадщини України під вільною ліцензією та ілюстрування ними Вікіпедії – вільної енциклопедії, яку щодня переглядають мільйони користувачів з усього світу.

Відвідувачі виставки побачать фото, що стали переможцями у номінаціях «Найкраще фото конкурсу» за два останні роки конкурсу, а також фото, що перемогли у спецномінації «Єврейська спадщина». Всього у виставці візьмуть участь 26 світлини 12 авторів: як професіоналів, так і аматорів.

Миколаїв — вже сьома зупинка мандрівної виставки. Раніше її бачили у Києві, Старобільську, Лисичанську, Покровському, Хмельницьку та Херсоні.