У Миколаєві у судовому засіданні за обвинуваченням у посяганні на територіальну цілісність, оголошено перерву

У провадженні судді Центрального районного суду м.Миколаєва Катерини Лагоди перебуває обвинувальний акт за обвинуваченням громадянина Д. та громадянина М., у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.1 ст.109, ч.2 ст.110, ч.1 ст.14, ч.1 ст.294 КК України.

23 серпня прокурором у кримінальному провадженні-заступником начальника відділу прокуратури Одеської області подано до суду заяву, згідно якої прокурор просив відкласти судове засідання у вказаному кримінальному провадженні, яке було призначене на 28 серпня 2019 року, через неможливість участі прокурора в ньому.

Крім того, захисником обвинуваченого громадянина М. було також подано заяву на адресу суду із проханням про відкладення судового засідання, призначеного на 28.08.2019 року.

На підставі отриманих заяв, враховуючі неможливість проведення судового засідання без участі прокурора та захисника, судом у відповідності до вимог Кримінального процесуального Кодексу України, було оголошено перерву у судовому засіданні до 02.09.2019 року.

 

Прес-служба Центрального районного суду м.Миколаєва