За клопотанням прокурора у судовому засіданні за обвинуваченням, зокрема у посяганні на територіальну цілісність, оголошено перерву

У провадженні судді Центрального районного суду м.Миколаєва Катерини Лагоди перебуває обвинувальний акт за обвинуваченням громадянина Д. та громадянина М., у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.1 ст.109, ч.2 ст.110, ч.1 ст.14, ч.1 ст.294 КК України.

У судове засідання, призначене на 02.09.2019 року, вдруге не з’явився прокурор, обвинувачений М. та його захисник.

Від прокурора у кримінальному провадженні-начальника відділу прокуратури Одеської області подано до суду заяву, згідно якої прокурор просив відкласти судове засідання у вказаному кримінальному провадженні, яке було призначене на 02 вересня 2019 року, через неможливість участі в ньому прокурора.

Захисник обвинуваченого Д. зазначила, що це повторна неявка прокурора у заздалегідь призначені судові засідання та просила суд вжити відповідних заходів реагування.

З урахуванням того факту, що судовий розгляд зазначеного кримінального провадження неможливий без участі прокурора, обвинуваченого та його захисника суд ухвалив оголосити перерву. 

 

Прес-служба Центрального районного суду м.Миколаєва