Швидко та якісно: в Україні придбали 1860 новеньких авто для пересувних поштових відділень

Новенькі авто у кількоісті 1860 штук для пересувних поштових відділень вже скоро почнуть свої важливі мандрівки дорогами України. Сьогодні в рамках спільного проєкту з ЄБРР «Укрпошта» уклала договір на їх закупівлю з переможцем тендеру – компанією VIDI.

Про це повідомив міністр інфраструктури Владислав Криклій.

Нові автівки марки Сitroen Berlingo L2 Worker вироблятиме ТОВ «Пежо Сітроен Україна» і імпортуватиме їх із Франції. Перші авто «Укрпошта» очікує отримати вже наприкінці цього літа.

«Загальна вартість закупівлі складає 1,3 млрд грн, і це на 21,3% дешевше ринкової ціни. До того ж, сюди вже включена гарантія на 5 років та ремонт і техобслуговування авто на 150 тис. км за принципом «full-service»», - підкреслив міністр.

До речі, зараз в України понад 600 пересувних поштових відділень, які працюють у найвіддаленіших районах 7 регіонів України. Це Київська, Одеська, Херсонська, Закарпатська, Черкаська, Чернівецька і Чернігівська області.

«Дякую команді Укрпошти, що крок за кроком втілюєте суспільно важливі зміни у життя та залишаєтесь не тільки головною поштою країни, але кращим другом кожного українця!», - акцентував Криклій.

До кінця року вже 2500 мобільних відділень, що дозволить покрити сучасною та зручною доставкою 100% населених пунктів України.