В Миколаєві клієнт намагався поміняти посвідчення водія з підробною медичною довідкою

До сервісного центру МВС м. Миколаїв звернувся 21-річний клієнт аби поміняти посвідчення водія. Юнак змінив прізвище й відповідно слід оновити всі документи, повідомляє Прес-служба Регіонального сервісного центру ГСЦ МВС в Миколаївській області.

Адміністратори, тільки-но отримавши документи, відразу зрозуміли, що медична довідка була видана зовсім не в медичній установі. До того ж, ще й значно відрізняється від встановленого зразка. Звісно, клієнту в наданні сервісних послуг МВС було відмовлено, а всі матеріали були передані до поліції для подальшого з’ясування обставин.

В поточному році на Миколаївщині це вже був 12 подібний випадок.

Обміняти посвідчення водія можливо в будь-якому сервісному центрі МВС, надавши адміністратору наступний пакет документів:

  • паспорт громадянина України (у разі надання ID-картки без наявних у безконтактному електронному носії відомостей про реєстрацію місця проживання разом надається довідка про реєстрацію місця проживання особи) або тимчасове посвідчення громадянина України; посвідка на постійне проживання; посвідка на тимчасове проживання; посвідчення біженця;посвідчення особи, яка потребує додаткового захисту чи посвідчення особи, якій надано тимчасовий захист.
  • копія довідки про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків;
  • медична довідка щодо придатності до керування транспортним засобом;
  • наявне посвідчення водія;
  • документ. що підтверджує зміну особистих даних (за наявності).

Вартість послуги — 243 грн.

Нагадуємо, що надання послуг здійснюється виключно за попереднім особистим записом, який можливий онлайн, через функціонал, що розміщений на сайті — https://bit.ly/3cTFooA.

Отримати консультацію щодо послуг сервісних центрів МВС можна за номером (063) 637-37-62 або запитати на офіційній сторінці Facebook регіонального сервісного центру ГСЦ МВС в Миколаївській області.