Командувач ВМС ЗС України подякував морпіхам за службу та привітав зі святами

Командувач Військово-Морських Сил ЗС України контр-адмірал Олексій Неїжпапа у межах робочої поїздки в район проведення операції Об’єднаних сил відвідав підрозділи морської піхоти, які там дислокуються та виконують завдання з захисту територіальної цілісності та недоторканості України.
 
Про це повідомила 36 окрема бригада морської піхоти імені контр-адмірала Михайла Білинського.
 
Очільник національного флоту перевірив умови несення служби і побуту морських піхотинців та привітав особовий склад з прийдешніми Новорічними святами. В ході зустрічі військові мали можливість поспілкуватися з керівником Військово-Морських Сил та дізнатись, які зміни відбудуться в наступному році у питаннях розвитку морської піхоти національного флоту.
– Підрозділи морської піхоти постійно з честю та гідністю виконують поставлені завдання. Щиро дякую вам за вашу віддану службу. З свого боку ми будемо сприяти морської піхоти, покращувати умови проживання та проходження військової служби, – наголосив командувач Військово-Морських Сил ЗС України контр-адмірал Олексій Неїжпапа.
Кращих військово-службовців було нагороджено державними нагородами, цінними подарунками, відзнаками та грамотами.
 
Слід зазначити, що підрозділи ВМС, які входять до складу операції Об’єднаних сил, зарекомендували себе з кращої сторони та бездоганно виконують поставлені завдання.