Жителі Вознесенську страждають від мародерів, які нищать колишню Станцію юних техніків

Жителі вулиці Чапаєва вже третій тиждень сидять без інтернету. Все через те, що дріт Укртелекому знаходився занадто близько до приміщень та паркану колишньої Станції юних техніків. Ще з літа звідти зняли охорону. Крадії поступово розкрадали приміщення самої станції, а тепер дотягнулися до кабелю Укртелекому.

Про це повідомляє Вознесенський вісник.

"Все розпочалось з того, що по вулиці Чапаєва є покинутий в минулому дитячий садок, там ще була Станція юних техніків. Оскільки охорони там з літа немає, деякі люди почали звідти виносити залізо і все, що там було. Ми викликали поліцію три рази, тому що ловили їх там прямо посеред дня. Поліція приїздить, пише протокол і все. Потім почали красти дроти, спочатку одну частину а потім все зрізали. Дроти висять не так і високо, дістати можна, треба просто стати на паркан. Укртелекому дзвонили всією вулицею - теж реакції нуль, потім телефонували на Київ - сказали що до 2 січня зроблять. Так і не зробили, знову дзвонимо - реакції ніякої. Ті люди, які викрали, гроші заробили на крадіжці і до сих пір ходять туди посеред білого дня, щось забирають, залишилися непокараними. А ми сидимо вже третій тиждень без інтернету.” - розповідає Анастасія Дзюбенко, жителька вулиці.

Жодні звернення жителів вулиці не дали результату. Люди просять максимального розголосу. Може хоч так змусять служби вирішити проблему.