«Солодка акція»: студенти НУК імені адмірала Макарова роздавали миколаївцям пряники з побажаннями 

У День Святої Тетяни, яка вважається покровителькою учнів та студентства, студенти Національного університету кораблебудування імені адмірала Макарова роздали миколаївцям пряники з побажаннями.  

Про це повідомляє прес-служба НУК.

"Тетянин день – християнське свято. За традицією у цей день звертаються до святої Тетяни і просять допомоги у навчанні, ясного розуму та натхнення. А ще – печуть короваї, пряники, що символізують сонце та наближають весну.  У ці складні часи, коли в світі не спокійно через військові конфлікти, стихійні лиха, коронавірус, так не вистачає доброти і тепла".

Спеціально до святкового дня було виготовлено понад п'ятсот пряників із логотипом НУК імені адмірала Макарова. До кожного смаколика прикріпили ярлик із побажаннями миру, добробуту та міцного здоров'я. Дружня родина НУК імені адмірала Макарова вирішила почастувати пряниками городян та роздавала їх на вулицях.  

Перехожі посміхалися, отримавши солодкий сюрприз, згадували студентські часи та ділилися спогадами. Миколаївці оцінили таку приємну акцію та бажали студентам закінчити навчання на відмінно, цікавих лекцій, професійних викладачів та подальших життєвих перспектив.