Обираємо чоловічі парфуми: на що звернути увагу

Перший місяць зими завжди пробігає непомітно в передсвяткових клопотах. І хоча нинішня зима зовсім не нагадує попередні, святкове диво ніхто не відміняв і треба вчитись проживати кожну мить на повну.

Ясна річ, не слід відмовляти найближчим у маленьких радощах у вигляді подарунків. Це гарний спосіб проявити свою турботу та передати людині святковий настрій.

Традиційно найважче обирати подарунки чоловікам. А їх вітати у грудні будемо часто. Адже 6 грудня святкуватимемо День Збройних Сил України, а далі Миколая і інші різдвяно-новорічні свята.

То що ж обрати нашим мужнім захисникам у якості подарунку? Зазвичай дарують корисні дрібнички, як то запальнички, набори універсальних інструментів, аксесуари, алкоголь або щось тепленьке з одягу.

Ще одним гарним варіантом презенту можуть бути чоловічі парфуми https://parfumcity.com.ua/catalog/muzhskie-duhi. Окрім практичної сторони це ще й спосіб створити асоціацію запаху зі святом, гарним настроєм та конкретною людиною.

Кілька порад, як обрати чоловічі парфуми

Звертайте увагу на смаки чоловіка. Якщо він не любитель солоденького, то і парфуми з солодким шлейфом навряд чи йому сподобаються.

Універсальними вважаються аромати з деревними та мускусними нотами.

Молодші чоловіки зазвичай надають перевагу цитрусовим ароматам. Вони так само підійдуть для літнього періоду.

Більш статним, віковим чоловікам мають сподобатися чоловічі парфуми з нотами тютюну, шкіри, прянощів.

Океанічні, свіжі чи озонові аромати теж можна вважати універсальними парфумами на щодень.

При виборі чоловічих парфумів також звертайте увагу на стійкість аромату та на те, як він розкривається. Для цього розпиліть його на спеціальний папір, що завжди є в магазинах, та трохи почекайте, поки шлейфові ноти себе проявлять.

І, звичайно, якщо це подарунок, не зайвим буде обрати оригінальне пакування, щоб флакон став справжньою прикрасою туалетного столику.

Останній, але найголовніший секрет — настрій, з яким ви обираєте подарунок. Нехай він передасть ваші почуття близькій людині.