На Миколаївщині правоохоронці затримали двох зловмисників за пограбування чоловіка

Завдавши тілесних ушкоджень потерпілому, фігуранти відібрали 40 літрів дизпального з трактора чоловіка. За вчинення грабежу в умовах воєнного стану зловмисникам загрожує  до десяти років ув’язнення.

До відділення поліціїї № 8 Миколаївського районного управління надійшло повідомлення про те, що  28-річний мешканець с. Лугове став жертвою злочинних дій.

Від потерпілого правоохоронці дізнались, що знаходячись на полі, до нього приїхали двоє знайомих. Під час з’ясування стосунків за давнім конфліктом чоловіки нанесли місцевому мешканцю тілесні ушкодження та, погрожуючи насильством, заволоділи 40 літрами дизельного пального з трактора заявника.

У ході проведення слідчо-оперативних заходів поліцейські встановили причетних до скоєння злочину. Зловмисниками виявилися молодики 26-ти та 23-х років. Слідчі затримали їх в порядку ст. 208 КПК України.

За скоєний злочин обом фігурантам поліцейські  оголосили про підозру за ч. 4 ст. 186 Кримінального кодексу України «Грабіж, вчинений в умовах воєнного стану». Вирішується питання щодо обрання запобіжних заходів.

В поліції наголошують, що на осіб, які вчиняють злочини в умовах воєнного часу, чекає посилена відповідальність і більш суворе покарання.