Захисникам України потрібна зарядна станція: миколаївців закликають допомогти

Миколаївців закликають допомогти захисникам України, які зараз боронять свободу нашої країни на донецькому напрямку.

Про це повідомила волонтерка Тетяна Рагозіна.

«Нажаль в нас дуже мало часу. Замовлення вже в дорозі. Якщо не встигнемо зібрати потрібну суму, вимушені будемо відмовитися... Дякуємо за кожну перераховану гривню! Залишилось зібрати: 15345 грн, - йде мова у повідомленні. - Друзі, ми розуміємо, що цей збір буде найважчий , бо тільки-но закрили потребу однієї бригади, як вимушені відкривати збір для іншої, яка також знаходиться на передовій . Ми майже місяць вагались , чи відкривати цей збір, але само по собі питання не вирішилось і самотужки ми не справимось. Тож , дуже потребуємо вашої допомоги!».

На сьогоднішній день існує велика потреба для підрозділу, який знаходиться в зоні бойових дій, а саме для виконання бойових завдань дуже потрібна потрібна портативна електростанція Jackery 1000EU.

«Це одна з найпотужніших портативних зарядних станцій, до якої можна під'єднати більшість різноманітних приладів, таких як рації, антидронові пушки ( також , в цій моделі, можливе наснаження від сонячної батареї, за допомогою вбудованого контролера заряду MPPT). Нажаль, генератори для виконання цих завдань не підходять, бо вони дуже шумні ,віддають тепловіддачу та викривають позиції», - зазначила волонтерка.

Посилання на створену банку для збору на генератор: https://send.monobank.ua/jar/8BXXsu41P9

Або за картою банки: 5375411206419215