В Миколаївській області на пожежі загинув необережний курець, його брат отримав опіки

30 жовтня, о 01:39, на спецлінію 101 надійшло повідомлення про те, що у смт Березнегувате Березнегуватської територіальної громади Баштанського району загорівся житловий будинок. Про це повідомляє ГУ ДСНС області.

Після прибуття на місце чергового караулу 9 державної пожежно-рятувальної частини стало відомо, що в помешканні знаходиться чоловік. Про це повідомив його брат, який також перебував в будинку на момент виникнення пожежі та сам вийшов на свіже подвір'я, при цьому отримав опіки обох рук. Рятувальники провели розвідку та виявили в кімнаті тіло загиблого чоловіка. Постраждалий, чоловік 1966 р.н., від госпіталізації відмовився, тіло загиблого чоловіка, 1973 р.н., вогнеборці передали бригаді швидкої медичної допомоги.

Пожежу локалізовано о 02:22 на площі 20 кв. м. Через сильне захаращення та тривале тління повністю ліквідовано о 06:10. Попередня причина виникнення пожежі — необережність під час паління.

Від ДСНС на місці працювали сім вогнеборців, залучались два спецавтомобілі.

Головне управління ДСНС України у Миколаївській області звертається до усіх громадян: паління в приміщенні дуже часто призводить до пожеж, і оскільки люди частіше це роблять у нетверезому стані та й у ліжку, самі палії, на жаль, гинуть.