На Вознесенщині поліцейський офіцер громади розповів школярам як не стати жертвою насильства

У рамках Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства» поліцейський офіцер Вознесенської громади Віктор Лященко провів пізнавальну бесіду з учнями 7-9 класів Новогригорівської  гімназії. 

Під час зустрічі поліцейський обговорив з учнями проблему насильства, жорстокості і будь-якої дискримінації у суспільстві та як протидіяти булінгу в дитячому середовищі. ПОГ детально описав дітям алгоритм дій у випадку, якщо хтось став жертвою чи свідком того чи іншого виду насильства. Також шериф поліції розповів про кримінальну та адміністративну відповідальність, яка настає за вчинення цього виду правопорушення.

У випадку, якщо хтось став жертвою чи свідком насильства, важливо не боятися повідомляти про такі факти, а одразу звертатися за допомогою до дорослих, працівників школи або поліцейських.

Наприкінці зустрічі офіцер громади подарував дітям комікси та інформаційні буклети з телефонними номерами установ та організацій, куди необхідно звернутися за допомогою.

Якщо ви, ваші близькі чи знайомі потерпіли від насилля або ж ви випадково стали свідками насильства, звертайтеся одразу ж до поліції за номером 102.

Вознесенське районне управління поліції