На Миколаївщині за добу вогнеборці ліквідували три пожежі

10 січня та в ніч на 11, підрозділи Головного управління ДСНС України у Миколаївській області тричі залучались на ліквідацію пожеж.

Так, о 17:49, на спецлінію 101 надійшло повідомлення про те, що у с. Осетрівка Чорноморської територіальної громади Миколаївського району загорілось перекриття житлового будинку. На місце направлено відділення 22 державної пожежно-рятувальної частини. Завдяки оперативним діям вогнеборців вдалось вберегти будинок від повного знищення. О 19:10 пожежу ліквідували на площі 20 кв. м, попередня причина її виникнення — порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення.

Загасивши дану пожежу, вогнеборці майже одразу виїхали до с. Прибузьке Куцурубської ТГ, де з невстановленої причини загорілась дерев'яна літня кухня. Повідомили про це о 19:59. Рятувальники загасили полум'я о 21:20 та не допустили його перекидання на поруч розташований житловий будинок.

Під ранок 11 січня, о 05:03 на спецлінію 101 надійшло повідомлення, що у с. Павлівка Снігурівської ТГ Баштанського району горить гараж на території приватного домоволодіння.

На місце направлено відділення 24 ДПРЧ. О 07:20 вогнеборці загасили пожежу на площі 80 кв. м, причина її виникнення наразі встановлюється.

Постраждалих та травмованих немає.

Всього до гасіння залучалось дві одиниці техніки та 9 чоловік особового складу ДСНС. Також на місцях працювали правоохоронці.