У Вознесенській громаді запрацював новостворений «Клас безпеки»

11 січня на базі Воронівського закладу дошкільної освіти, що у с. Воронівка Олександрівської територіальної громади Вознесенського району, запрацював новостворений Клас безпеки.

На захід з нагоди його відкриття завітали директори навчальних закладів громади. Серед запрошених гостей були й рятувальники Вознесенщини.

Педагогічний колектив садочка та вихованці, які приміряли на себе роль рятувальника, поліцейського та медика, приготували для перших відвідувачів осередку безпеки цікаву навчально-розважальну програму, під час якої у веселій формі презентували усі локації, зокрема пожежну, вибухонебезпечну, медичну, станцію правил дорожнього руху та правопорядку та інше.

Веселу атмосферу додав костюмований пес Патрон, який також відвідав сьогодні Клас безпеки.

Інспектори Вознесенського районного управління Головного управління ДСНС України у Миколаївській області привітали адміністрацію закладу із цією знаковою для садочка подією. Та, користуючись нагодою, провели першу профілактичну лекцію на фахових локаціях, використовуючи мультимедійні пристрої та наочну агітацію, якою за рекомендаціями від ДСНС та за єдиною програмою, розробленою спільно з UNICEF Ukraine укомплектовано клас.