У миколаївській «Школі супергероїв» поліцейські навчали маленьких пацієнтів правилам безпечної поведінки

«Школа супергероїв» — це мережа освітніх центрів у лікарнях. Класи, де «суперучителі» завжди готові ділитися знаннями із дітьми, які лікуються на стаціонарі. Простір, де живе дитинство і можна відірватися від процедур і діагнозів.

Пізнавальний захід для маленьких пацієнтів провів інспектор сектору ювенальної превенції Миколаївського районного управління поліції Олександр Дмитрулін у «Школі супергероїв» при Миколаївській обласній клінічній дитячій лікарні.

Під час заняття, присвяченого безпечній поведінці, поліцейський акцентував увагу малих супергероїв на тому, наскільки важливо дотримуватися правил дорожнього руху.

Діти вивчали, що означає той чи інший дорожній знак та як правильно і безпечно переходити проїзну частину дороги.

Також ювенальний інспектор нагадав, що у темну пору доби необхідно використовувати світловідбивальні стрічки безпеки, яскраві, круті, різноманітні аксесуари, які підкреслять індивідуальність і надійно виконуватимуть свою основну роль – відбивати світло, що дозволить бути видимим для водіїв.

Створений освітній центр у лікарнях забезпечує безперервність здобуття відповідної освіти та розвиток дітей незалежно від стану їхнього здоров’я.