У Баштанському районі поліцейські повернули додому 15-річну дівчину, яка вирішила жити самостійним життям

Ввечері 13 лютого до відділення поліції № 2 Баштанського райвідділу поліції звернувся мешканець Снігурівської громади з проханням про допомогу у розшуку його неповнолітньої племінниці. Зі слів чоловіка, 15-річна дівчина ще 10 лютого увечері пішла з дому та не повернулась, де вона може перебувати - невідомо.

На розшук неповнолітньої  одразу був задіяний увесь особовий склад відділення поліції. У результаті низки проведених оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили, що дівчина всі ці дні перебувала у своєї знайомої у Снігурівці та не бажала повертатись додому. Поліцейським біглянка розповіла, що вирішила жити «дорослим життям».

З неповнолітньою правоохоронці провели профілактичну бесіду, зосередивши увагу на можливих негативних наслідках, до яких може призвести її поведінка.

Поліція вкотре закликає батьків слідкувати та бути уважними до своїх дітей, цікавитися їхнім дозвіллям та проблемами, будувати довірливі та дружні стосунки з дітьми, аби вони не потрапляли у ситуації, де їм може загрожувати небезпека.

Батькам нагадують: у разі зникнення дитини не гайте часу на самостійні пошуки чи хибно вважати, що дитина скоро повернеться, відразу звертайтесь до найближчого відділення поліції або телефонуйте на спецлінію 102.