На Миколаївщині внаслідок займання газового балона троє людей отримали опіки

23 березня на Миколаївщині зареєстровано 4 пожежі. Про це повідомляє ГУ ДСНС області.

Всі пожежі зареєстровані на території приватних домоволодінь. Вогневі випадки виникали у Вознесенському (с. Зелений Яр та с. Висока Гора) та Миколаївському (с. Крива Балка) районах області, а також у м. Первомайську.

На всі випадки без виключення забезпечено оперативне та професійне реагування пожежних підрозділів Головного управління ДСНС України у Миколаївській області. Завдяки завчасно вжитим заходам та діям вогнеборців від знищення врятовано житловий будинок, дві господарчі споруди і літню кухню.

Окремої уваги заслуговує випадок, що стався в с. Зелений Яр Доманівської ТГ Вознесенського району. Тут хоч горіння і ліквідовано до прибуття рятувальників, та внаслідок займання газового балона в літній кухні опіки обличчя та рук отримала жінка, 1945 р.н. та опіки рук двоє чоловіків, 1967 р.н. і 1960 р.н. Постраждалу каретою швидкої госпіталізовано до лікувального закладу, чоловіки від госпіталізації відмовились. Причини та обставини встановлюються.

Всього до гасіння залучалось 6 одиниць спецтехніки та 19 чоловік ДСНС. Також на місцях працювали правоохоронні органи та медики.