У Первомайську оголосили підозру місцевому мешканцю, який розібрав дах гаражу та викрав мопед

Вдень 24 квітня до Первомайського райвідділу поліції звернулася місцева мешканка із повідомленням про те, що з гаражу викрали мопед Yamaha.

На місці події поліцейські зʼясували, що протягом ночі невідомий, шляхом розкриття покрівлі гаража, проник до приміщення та викрав мопед.

Провівши низку оперативно-розшукових заходів, поліцейські встановили, що до скоєння вказаного злочину причетний 44-річний місцевий мешканець.

У ході проведення досудового розслідування правохоронці з’ясували, що викрадений двоколісний транспортний засіб зловмисник заховав у кущах, прикидавши травою. Разом з тим фігурант шукав покупців, щоб його продати. Під час продажу мопеду оперуповноважені викрили злодія.

Після проведення слідчих дій мопед повернули власниці.

Нині за процесуального керівництва Первомайської окружної прокуратури зловмиснику слідчі поліції оголосили про підозру за ч. 2 ст. 289 Кримінального кодексу України «Незаконне заволодіння транспортним засобом». Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі до восьми років з конфіскацією майна або без такої.

Досудове розслідування триває.

Первомайський районний відділ поліції