В Миколаєві Центр сучасного читання «Марко» відзначив першу річницю своєї роботи

26 травня в Центральна бібліотека ім.М.Л. Кропивницького відзначили першу річницю роботи Центру сучасного читання «Марко».

За час роботи тут відбулись десятки літературних заходів, голосних читань, родинних зустрічей, квестів, веселих ігор та творчих майстерок. На полицях з’явилось багато нових цікавих й сучасних книг на будь-який вік та смак.

Яскрава програма була підготовлена колективом закладу і у день народження. Гості активно долучилися до літературних ігор, детективного квесту, спортивних естафет на свіжому повітрі, веселих руханок тощо. Наприкінці розваг всі дружно смакували різноманітними солодощами та напоями.

Нагадаємо, у 2021 році Центральна міська бібліотека імені М.Л. Кропивницького стала переможцем у конкурсі проєктів Громадського бюджету міста. Завдяки цьому сховище книг абонемента було трансформовано у відкритий простір з новими послугами, меблями, креативним зонуванням та технічним обладнанням - Центр сучасного читання «Марко», який за рік став улюбленим місцем корисного відпочинку для багатьох миколаївців різного віку.