На Миколаївщині завершився обласний етап змагань «Пліч-о-пліч» з футзалу

У пʼятницю, 31 травня, серед учнів освітніх закладів чотирьох районів Миколаївщини відбулися змагання з футзалу у рамках проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги».

Футбольні протистояння пройшли за участі чотирьох команд з Новобузької, Южноукраїнської, Галицинівської та Первомайської громад.

Підтримати спортсменів завітали перший заступник начальника Миколаївської обласної військової адміністрації Георгій Решетілов та народний депутат України Олександр Пасічний.

«Сьогодні вирішальний день, коли всі ваші професійні навички та вміння мають привести до омріяної перемоги. Але памʼятайте, що кожен із вас уже переможець, адже ви продемонстрували найкращий рівень гри у минулих етапах змагань. Тож надихайтеся попередніми здобутками, вболівальниками, атмосферою цього свята, і сподіваюся, що це допоможе зробити вам вирішальний гол», – звернувся до учасників змагань перший заступник начальника ОВА Георгій Решетілов.

Захоплюючі баталії найсильніших команд регіону супроводжувалися гучними оваціями та не лише розпалювали емоції, а й стали яскравим прикладом сили духу, стійкості та енергії юних володарів футбольного мʼячу.

Тож, за результатами змагань, нелегка місія представити свій регіон у фіналі загальнонаціональних змагань «Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч» випала команді Первомайського ліцею «Ерудит», адже саме вона здобула почесне перше місце.

Друге місце посіла команда Южноукраїнського ліцею №3, третє – команда Галицинівського ліцею, четверте – команда Новобузького ліцею №7.

По закінченню футзальних протистоянь усіх учасників було нагороджено кубками, медалями та дипломами.

Крім того, від Посольства Королівства Данія в Україні, Данського футбольного союзу, компанії MAERSK та магазина спортивного харчування «Протеінович» дітлахи отримали в подарунок спортивне екіпірування та корисні смаколики.

Участь у спортивному заході також взяли начальник управління молоді та спорту ОВА Михайло Ніколаєв, начальник управління у справах фізичної культури і спорту Миколаївської міської ради Ірина Бондаренко, перший заступник голови Асоціації футболу Миколаївської області Олександр Балакін, керівник Миколаївського обласного відділення (філії) КФВС МОНУ Олександр Кулішов.