День донора: миколаївські правоохоронці донатили кров

Миколаївські правоохоронці на кілька десятків літрів поповнили запаси обласної станції переливання крові. На заклик медичної установи відзначити разом Всесвітній день донора відгукнулись співробітники поліції блоку превентивної діяльності та ювенальної превенції.

Біля реєстратури обласної станції переливання крові великі черги. Поліцейські, держслужбовці та небайдужі громадяни ділилися кров’ю для потреб поранених захисниць та захисників України, своїх колег, вагітних та тяжко хворих людей.

- Головне завдання поліції не тільки забезпечувати правопорядок, але й надавати допомогу громадянам, – зазначає заступник начальника обласного главку поліції Віталій Даніла. - Це ж легко - один раз в два місяці бути донором. Сподіваюсь, у такий спосіб і ми разом з колегами зможемо допомогти лікарям повернути комусь здоров’я або врятувати життя.

Серед правоохоронців Миколаївщини є співробітники, які вже мають статус «Почесний донор» і це неабияк мотивує тих колег, хто вперше долучається до подібної благодійності. Донатити кров’ю - це найменше, що кожен може зробити для наших воїнів.