У Первомайську водій скоїв наїзд на 7-річну дівчинку та втік з місця ДТП

Дорожньо-транспортна пригода сталася ввечері 22 червня на вул. Театральній у м. Первомайськ. Правоохоронці встановили, що невідомий водій автомобіля ВАЗ 2101 здійснив наїзд на 7-річну дівчинку, яка переходила проїжджу частину по нерегульованому пішохідному переходу, та зник із місця події.

Внаслідок автопригоди малолітня дівчинка отримала тілесні ушкодження та з місця події була госпіталізована до медичного закладу. За попередніми висновками лікарів, отримані дівчинкою тілесні ушкодження відносяться до категорії легких.

У результаті комплексу вжитих оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили автомобіль та особу водія, який скоїв наїзд на дівчинку. Ним виявився 73-річний мешканець сусідньої області.

Відносно керманича правоохоронці склали адміністративні матеріали за трьома статтями Кодексу України про адміністративні правопорушення - 122-4 «Залишення місця дорожньо-транспортної пригоди», 124 «Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна», ч. 1 ст. 126 «Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом або не пред’явила їх для перевірки, або стосовно якої встановлено тимчасове обмеження у праві керування транспортними засобами».