Волонтери та поліцейські доставили гуманітарну допомогу вихованцям школи Первомайська

Керівник управління головної інспекції Головного управління Національної поліції в Миколаївській області Леонід Банах разом із колегами з Чернівців Володимиром Шепенюком та Михайлом Опайцем, за підтримки громадської організації «Справа Кольпінга в Україні» в особі її національного секретаря Василя Савки, зібрали та доставили гуманітарну допомогу в спеціальну школу Первомайська, де проживають і навчаються діти шкільного віку.

До збору гуманітарної допомоги дітлахам вже не вперше долучились поліцейські та меценати з Чернівецької області та Буковини. Також цього разу допомогу передавали і прості мешканці Румунії, які виявили бажання долучитись.

Фрукти, солодощі, продукти харчування, одяг, засоби особистої гігієни, спортивний інвентар, іграшки та розвиваючі ігри – все це поліцейські та волонтери передали директорці виховного закладу, аби діти відчували підтримку та турботу дорослих. Щирі дитячі посмішки були найціннішою нагородою за отримані подарунки.

- Так важливо сьогодні у такий нелегкий для нашої країни час турбуватись про тих хто поруч і цього потребує, допомагати речами першої необхідності, всіляко підтримувати, дарувати частину свого тепла, - зазначив Леонід Банах. Наприкінці заходу керівник управління головної інспекції вручив колегам та представнику благодійників подяки від очільника обласного главку поліції Сергія Махна.