У Миколаєві зловмисник безпричинно бив жінок на вулицях міста

За допомогою відеозаписів, у тому числі камер, що під’єднані до системи «Безпечне місто», та низки проведених слідчо-оперативних та розшукових заходів поліцейські встановили, що до злочину причетний 26-річний миколаївець. Нині чоловік перебуває у лікувальному закладі.

Повідомлення про те, що невідомий спричиняє тілесні ушкодження надходили до підрозділів поліції обласного центру від місцевих мешканок.

За словами потерпілих, коли вони перебували на вулицях міста, до них підходив молодик та безпричинно завдавав ударів, після чого втікав.

У ході проведених поліцейських заходів оперативники та слідчі відділення поліції № 1 Миколаївського райуправління та фахівців відділу кримінального аналізу обласного главку поліції за допомогою відеозаписів, у тому числі камер, що під’єднані до системи «Безпечне місто», встановили особу правопорушника та місце його знаходження. Ним виявився 26-річний чоловік, який раніше неодноразово потрапляв до поля зору правоохоронців за скоєння низки правопорушень.

Дії молодика правоохоронці кваліфікували за ч. 1 ст. 125 «Умисне легке тілесне ушкодження» та ч. 1 ст. 122 «Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України. На даний час у вказаних кримінальних провадженнях проводяться слідчі дії, направлені на збирання доказової бази для подальшого оголошення чоловікові про підозру.

Нині проводиться дослідження психічного стану зловмисника задля встановлення його осудності.

Досудове розслідування триває.