Миколаївці долучаються до лав Морської піхоти

Днями чоловіки Миколаївщини вступили на військову службу за контрактом. Їхній вибір — військові частини та підрозділи Морської піхоти ЗС України. Бути завжди вірними й кращими — ось про що мріяли вони. Адже гасло морських піхотинців: «Завжди вірні!».

Сергій з — Миколаєва, раніше у війську не служив, проте має немало знайомих морпіхів і саме до них прагне потрапити.

— Для мене немає кращої мотивації, ніж служити поруч з людьми, яким я довіряю та з якими маю схоже бачення на життя, — говорить хлопець.

Андрій — з Очакова, його місто постійно потерпає від ворожих атак. Тому йде на військову службу.

— Чому саме морська піхота? Я хочу захистити батьківську землю, а для цього треба подолати морський рубіж. Крім того, «морський піхотинець» звучить круто, адже це воїн трьох стихій, готовий діяти на воді, на землі та в повітрі, — пишається він своїм вибором.

Поповнення ЗСУ вирушило до навчальних центрів, де на рекрутів чекає вишкіл. Спершу вони опанують базову загальновійськову підготовку, пізніше — фахову, відповідно до військово-облікової спеціальності.

Вони — майбутнє Морської піхоти Збройних Сил України. Тож, бажаємо їм успіхів у навчанні та нехай служба буде безпечною!

Досі визначаєтеся стати чи ні до захисту рідної землі?

Зверніть увагу саме на контрактну службу. Вона передбачає додатковий соціальний пакет і кращі умови для кар’єрного зростання. Також контрактники, які мають рекомендаційні листи на свою майбутню посаду, гарантовано потрапляють до обраної військової частини.

За детальною інформацією звертайтеся до ТЦК та СП за місцем свого проживання.