Кадрові ротації в адміністраціях районів Миколаєва: кого призначить і звільнить Сєнкевич?

Кадрові ротації в адміністраціях районів Миколаєва: кого призначить і звільнить Сєнкевич?

Головою адміністрації Інгульского (Ленінського) району буде призначена депутат Миколаївської облради Світлана Гладун. Про це СВІДОК.info стало відомо з власних джерел в кулуарах Миколаївської міськради.

Світлана Гладун (фото НикВести)

У зв'язку з цим відбудеться ще ряд ротацій. Наприклад, діючого голову Інгульского району Олександра Березу планують призначити головую адміністрації Центрального району, а голову адміністрації Центрального району Ігора Волкова — керувати Заводським районом. В’ячеслава Карцева планується звільни с посади голови адміністрації Заводського району. Таким чином на своєму місці залишиться лише голова адміністрації Корабельного району Олександр Цуканов.

В'ячеслав Карцев і Сергій Шульгач

Причина звільнення В'ячеслава Карцева, як повідомили наші джерела, прямо пов'язана з голосуванням фракції «Наш край» на двох останніх сесіях міськради, коли депутати цієї партії, зокрема В'ячеслав Карцев, не підтримали ініціативи міського голови Олександра Сєнкевича.

Олег Грипас

Перехід фракції «Наш край» в опозицію до мера може прямо вплинути на інших членів фракції. Наприклад, на господарські взаємовідносини міськвиконкому з підприємствами «Миколаївавтодор» депутата Сергія Шульгача і «Елібра» депутата Олега Грипаса. За існуючою інформацією, міська влада вже активно перейшла до пошуків нових підрядників, які б могли виконувати на тендерних засадах функції вище перерахованих підприємств.