Оркестр морської піхоти 36 бригади записав драйвову композицію для своїх побратимів на фронті

Оркестр морської піхоти 36 бригади записав драйвову композицію для своїх побратимів на фронті

Оркестр морської піхоти з 36 бригади записав драйвову пісню побратимам, які воюють на фронті. Свою композицію воїни виклали на музичному сайті soundcloud. Про це повідомляється на сторінці бригади у Facebook. Композиція називається "Штормові берети".

Відзначимо, що на їх сторінці в soundcloud у морпіхів вже два записані треки - "Штормові берети" та "Вести, боротися, перемагати".

Нагадаємо, що оркестр 36-ї бригади вже доволі відомий в Миколаєві, завдяки їх яскравим виступам на різних загальноміських заходах. Також морпіхи відзначились, що виступали в центрі міста на заходах до Дня захисника України разом з "Тартаком" та Олександром Пономарьовим.

Незвичайний оркестр має дуже насичену історію. Всі учасники оркестру пройшли бойове хрещення морпіхів - традиційну смугу перешкоди за право носити берет, а також брали участь в АТО. І навіть в зоні бойових дій вони знаходили час займатися музикою. В активі морпіхів-музикантів досить велика програма: понад 50 інструментальних творів, а також і авторські композиції про морську піхоту.