Як відбувається виплата пенсії на Миколаївщині під час війни

Як відбувається виплата пенсії на Миколаївщині під час війни

У Миколаївській області березневі виплати пенсій одержувачам, які отримали виплати через банки, були повністю профінансовані у лютому. Виплати, що здійснює Укрпошта, здійснили у населених пунктах, де не тривають бойові дії.

Про це розповіла начальниця Головного управління Пенсійного фонду в Миколаївській області Олена Сичугова, передає Суспільне.

За словами Олени Сичугової, на період дії воєнного стану в Україні Укрпошті дозволили здійснювати виплати пенсій пізніше 25 числа у тих населених пунктах, де тривають активні бойові дії.

"У Миколаївській області це Снігурівка, частина сіл Снігурівської та Березнегуватської громади", — сказала Олена Сичугова.

Зі слів Олени Сичугової, Пенсійний фонд повністю профінансував виплати пенсій у квітні.

"Це і установи банків, і пошта. На Укрпошту спрямовано 246 млн грн, на банки — майже 800 млн грн. Тобто виплати по банках доведено, пошта приступила до доставки. Всі організаційні питання вирішені, нарахування здійснені, виплатні документи передані на пошту, підкріплення готівкою Ощадбанк здійснює, Укрпошта здійснює доставку в терміни, які їм дозволяють фізичні сили", — розповіла Олена Сичугова.