«Маю силу вчитись на власних помилках»: губернатор Миколаївщини «потролив» своїх недоброзичливців

Хвилею прокотилася по мережі новина про безграмотність новоспеченого губернатора Миколаївщини Олексія Савченко. Однак голова облдержадміністрації не тільки визнав свої помилки, але й талановито вибрався з казусної ситуації.

На сторінці в мережі «Фейсбук» Савченко розмістив світлину, де він зображений анфас, а на білому світшоті губернатора написано: «Маю силу вчитись на власних помилках» - майже у всіх словах цього речення навмисно допущені і виправлені помилки.

Крім цього голова ОДА розмістив на своєму каналі в мережі «Ютуб» коротке відео, де він в уже у позначеному світшоті читає популярний вірш Максима Рильського «Мова» ( «Як парость виноградної лози, плекайте мову...»).

Так чином губернатор Савченко не тільки визнав свою помилку, але й трохи «потролив» всіх, хто зловтішався над його безграмотністю.

Как сообщалось ранее, победитель конкурса на должность главы Николаевской областной госадминистрации Алексей Савченко проявил нечеловеческие способности при прохождении тестов в рамках конкурса на пост председателя Николаевской ОГА. Так, на 40 письменных вопросов новый губернатор Николаевщины ответил за 6 минут и 4 секунды. 34 ответа были верными. На каждый вопрос он тратил по 9 секунд. Результат второго по времени кандидата - 32 минуты.