Волонтери на Миколаївщині організували виробництво пристроїв для стрілецької зброї

Волонтери на Миколаївщині організували виробництво пристроїв для стрілецької зброї

Завдяки співпраці миколаївських конструкторів та токарів Первомайщини глушники та полум'ягасники для стрілецької зброї привезли на фронт у Миколаївську та Харківську області.

Про це кореспондентам Суспільного розповів депутат Первомайської міської ради Євгеній Нотевський.

За словами Євгенія Нотевського, волонтери Громадської організації "Молодь — майбутнє нації" співпрацюють з військовими Збройних сил України та реагують на їх запити.

"Наші волонтерські підрозділи навчилися організовувати виготовлення чималої кількості корисних речей для воїнів на передову. Спільно із двома заводами ми організували виробництво глушників та полум’ягасників. 100 комплектів перших та 40 — других, уже передали нашим хлопцям в сторону Миколаєва та Харкова", — розповів Євгеній Нотевський.

Волонтери на Миколаївщині організували виробництво пристроїв для стрілецької зброї

У виготовленні беруть участь працівники двох заводів та майстри токарної справи Первомайщини.

Волонтер Олег Левицький розповів, що організувати виробництво пристроїв вдалось за кілька тижнів.

"Із виготовленням глушників та полум’ягасників ми не забарилися. Євгеній підтримав ідею та домовився із заводами розпочати виробництво за нашими ескізами, що були розроблені спільно з конструкторами з Миколаєва", — сказав Олег Левицький.

За словами Євгенія Нотевського, у планах волонтерів надалі нарощувати виробничі потужності спільно з підприємцями Первомайщини. Адже попит на продукцію волонтерів на передовій надзвичайно високий.