Поліція Миколаївської області отримала 18 нових японських автомобілів

Поліція Миколаївської області отримала 18 нових японських автомобілів

18 новеньких японських автомобілів отримала поліція Миколаївської області. Урочисте вручення ключів проходило поблизу Миколаївської ОДА. І їх вручав особисто начальник ГУ Національної поліції України в Миколаївській області Юрій Мороз. Як відомо така акція стала можливою завдяки допомозі Японського уряду. Японська сторона в рамках Кіотського протоколу передала поліції України 635 автомобілів "Mitsubishi Outlander PHEV" з екологічними двигунами.

На урочистостях присутній був і губернатор Миколаївської області Олексій Савченко.

Голова Миколаївської ОДА позитивно оцінив роботу миколаївської поліції зазначивши, що з жовтня цього року ними розкриті всі резонансні справи. Губернатор зазначив, що поліція продовжує удосконалюватись, зокрема  отримані автівки мають забеспечити поліції Миколаївських регіонів оперативність.

О.С.: Сьогодні створюються швидкі групи реагування, які повинні забеспечити безпеку наших громадян. Як повинні працювати.

Були тут і Народні депутати України. Зокрема Тарас Кремінь відзначив, що це величезна підтримка та аванс довіри для тих, хто стоїть на боротьбі із злочинності.

Т.К.: Це величезний аванс довіри для тих правоохоронців, хто стоїть на передовій у боротьбі із злочинністю.

Прокурор Миколаївської області Тарас Дунас гучно заявив, що з появою нових машин буде вимагати від миколаївських поліцейських більшого розкриття злочинів по гарячих слідах. 

Т.Д.: Я буду ставити нову вимогу. Вже не 10% розкриття злочинів по гарячих слідах. А як мінімум 30% ви повинні давати розкриття злочинів

Протестував нову машину і сам губернатор. Олексій Савченко сів за кермо та проїхав одне коло. Після чого поділився своїми враженнями із журналістами. На думку губернатора машина чудова і легка в керуванні і якраз пристосована для наших доріг.