У «Миколаївелектротранс» поновили роботу стаціонарних точок продажу квитків

У «Миколаївелектротранс» поновили роботу стаціонарних точок продажу квитків

У Миколаєві поновили роботу стаціонарних точок продажу квитків та проїзних на електротранспорт. Наразі в місті функціонує 7 кіосків.

Про це йдеться у сюжеті телеканалу «МАРТ».

Днями комунальне підприємство “Миколаївелектротранс” відновило роботу стаціонарних точок продажу квитків та проїзних на електротранспорт. Наразі в місті працює 7 кіосків. За декілька днів роботи їх працівники вже продали понад 2 тисячі квитків.

В спеціалізованих кіосках пасажири можуть придбати разові квитки вартістю 7 гривень, стільки ж коштує квиток при оплаті за проїзд з допомогою QR-коду. Натомість разовий квиток придбаний у водія обійдеться пасажирам у 8 гривень.

У випадку пред’явлення студентського посвідчення, квиток буде коштувати 4 гривні. Під час війни кількість оплат за допомогою QR-коду з 7 відсотків зросла до 22. Однак кількість охочих купити квиток в стаціонарних точках продажу майже не змінилась, – розповідає продавчиня кіоску пані Алла.

Точки продажу квитків працюють щодня з 7-ї до 18-ї. Миколаївці кажуть: хоч зараз молодь здебільшого переходить на електронну оплату проїзду, все ж для багатьох містян купувати квитки в кіоску – більш зручно та звично.

Наразі по місту курсує 28 тролейбусів та 26 трамваїв. Директор підприємства Юрій Сметана каже: відзавтра планують запустити рух ще двох тролейбусів за маршрутом “мікрорайон Північний – Старий залізничний вокзал”. Детальний графік руху електротранспорту можна побачити на офіційній сторінці “Миколаївелектротрансу” в Фейсбук.